Rapport

Ukrainarna är tacksamma för Bradley

Soldaterna från 47:e Mekaniserade Brigaden beskriver hur Bradley har förbättrat deras förmåga att försvara sig och framhåller skillnaderna mellan amerikanska och sovjetiska fordon.
Ukrainarna är tacksamma för Bradley

Ukrainarna uttrycker tacksamhet för de amerikanska Bradley. Soldaterna från 47:e Mekaniserade Brigaden beskriver hur dessa fordon har förbättrat deras förmåga att försvara sig och framhåller skillnaderna mellan amerikanska och sovjetiska fordon.

“- Berätta för amerikanerna att om de ger oss den tredje versionen av Bradley infanteristridsfordon, kommer det att vara till stor nytta för oss och även för dem. De kommer inte hitta en sådan ‘testbana’ som här någon annanstans, så vem om inte vi kommer kunna testa denna maskin i strid. Dessutom slåss amerikanerna enligt boken, de har inga oförutsedda omständigheter. För oss är varje strid en oförutsedd omständighet.

Möt Snake, Zenith och Muddy – en av de mest fruktade besättningarna i Bradley 47:e separata mekaniserade brigaden. För övrigt anslöt sig två av dem till de väpnade styrkorna under det stora kriget. Zmi var tidigare en gymnastiklärare, Mutny var taxichaufför. Han säger att han inte kände några stora förändringar, eftersom han körde människor då, och han gör det fortfarande nu. Bara i rollen som mekaniker, vilket också är till nytta, genom att skicka fiender till helvetet.

Soldaterna i 47:e OMBr har döpt sin bil till Victory till ära för segern.

“- Amerikanerna sa under övningarna att man måste vara mycket försiktig med Bradley. Hon älskar renlighet, har en dammsugare, bilen är designad för människor.

Om vi jämför sovjetiska och amerikanska infanteristridsfordon, säger alla krigare i vår brigad enhälligt att det är som natt och dag. Bradley innebär beskydd för besättningen, trupptransport och komfort i arbetet. Bushmaster-kanonen har en effektiv räckvidd. Dess noggrannhet, hastighet och kontrollsystem lämnar inget utrymme i en duell med sovjetiska BMP:er. Du har redan sett det i videorna som vi har visat på brigadens sidor.

“- Bradley är mycket snabbare än den sovjetiska BMP:n. Här finns kraftfull utrustning, vilket innebär att det är lättare att upptäcka målet.

🇺🇦Våra tiders hjältar är soldaterna i de väpnade styrkorna!

Heder och respekt🫡

Related news