Film, Rapport

Ukrainska-soldater rensar Serebryansk-skogen från ryska trupper

Chefssergeanten med kodnamnet "Maslo", berättade om situationen i Serebryansk-skogen.

Chefssergeanten för den första bataljonen i den tolfte-brigaden i Ukrainas nationalgarde, med kodnamnet ”Maslo”, berättade om situationen i Serebryansk-skogen.

Sergeanten uppgav att de har gjort betydande framsteg jämfört med tidigare och har framgångar i deras riktning. De pressar fienden och försöker så snabbt som möjligt slå mot dem. Fienden har fört in en mängd artillerigranater och system, men brigadens drönare arbetar framgångsrikt mot ockupanternas utrustning.

”- Våra framsteg har varit anmärkningsvärda. Vi har lyckats flytta våra positioner framåt och våra drönare gör ett utmärkt jobb med att neutralisera fiendens utrustning. Vi fortsätter att pressa tillbaka fienden och förstöra deras resurser”, säger Maslo.

Detta visar att brigaden är fast besluten att återta territoriet och fortsätter att bekämpa den ryska aggressionen med stor framgång.

Svenska Krigare fortsätter att rapportera om de senaste framstegen och händelserna vid fronten. Stöd vår kamp och håll dig informerad om utvecklingen.

Slava Ukraini!

Related news