Nyhet

Öppet brev från Natalya Vertinskaya till sin Farbror Andrej Belousov

Efter den fruktansvärda attacken mot barnsjukhuset i Kiev, har Natalya Vertinskaya, systerdotter till Rysslands försvarsminister Andrej Belousov, spelat in ett öppet brev.
Öppet brev från Natalya Vertinskaya till sin Farbror Andrej Belousov

Efter den fruktansvärda attacken mot barnsjukhuset ”Ohmadit” i Kiev, har Natalya Vertinskaya, systerdotter till Rysslands försvarsminister Andrej Belousov, spelat in ett öppet brev. I detta brev uttrycker hon sin vrede och sorg över förstörelsen och de oskyldiga liv som gått förlorade. Natalya, som själv har bott i Kiev och nu bor i USA, vädjar till sin farbror att reflektera över sina handlingar och stoppa den brutala aggressionen. Här är hennes kraftfulla och känslosamma budskap.

Min farbror, Rysslands försvarsminister Andrej Belousov, detta är ett öppet brev till dig från din systerdotter Natalya Vertinskaya, som bor i USA men tidigare bodde i Kiev.

”- Kära farbror Andrej, igår avfyrade de ryska militärerna 38 missiler mot Kiev. Åtta av dem träffade bostadshus, förskolor, affärscentra och entréer.

En av missilerna förstörde Ukrainas största barnsjukhus. Detta sjukhus ligger i det område där jag bodde för tio år sedan med mitt handikappade barn.

Jag besökte detta sjukhus många gånger för att få min dotter testad för Downs syndrom (tack och lov, det hittades inte).

I detta område bor och arbetar fortfarande din kusin. Och i det faktum att missilerna igår flög mot Kiev finns din skuld och ditt ansvar.

Farbror Andrej, be och tänk på vad ni gör. Detta kan inte fortsätta.

Igår dog fyra barn i min stad på grund av att du skickade missiler dit.

Hur tror du att din karma ser ut nu, och vad väntar dig i framtiden? Farbror Andrej, förvärra inte situationen, jag ber dig. Detta kommer inte att leda till något gott. Personligen kommer det inte att ge dig något.

Du kommer inte att bli friskare, lyckligare eller rikare av att barn i Ukraina fortsätter att dö.

Sluta skicka dina landsmän till en säker död.

Häromdagen såg vi en missil avfyras här i Amerika. Och vet du vad den första tanken var? ’Kanske flyger den mot Kreml?’

Vi önskar innerligt att Kreml äntligen ska stoppa och avsluta sin terroristverksamhet.

Så blev vi inte uppfostrade. Det var inte vad vi lärde oss, farbror Andrej. Kom ihåg skolan. Kom ihåg politiska lektioner. Vad är det ni gör nu, farbror Andrej?

Jag hade inga ord när jag såg nyheterna igår. En man utan ben gräver fram ruinerna. Han förlorade sitt ben i striderna. Så här borde det inte vara. Tänk om.

Alla som ser denna video, berätta för hela världen att Rysslands försvarsminister har en kusin som bor i Kiev.

Dessutom är hans farmor Serafima Nikolaeva och farfar Generalmajor Aleksandr Aleksandrovitj Belousov begravda i Kiev. Och hans faster, vars gravar min far fortfarande sköter om.”

Med vänliga hälsningar, Natalya

Related news