Nyhet

Hyllning till våra Svenska Krigare – Våra Hjältar i stödet för Ukraina

Det är med djup tacksamhet & stolthet vi vänder oss till er, våra Svenska Krigare. Ni, våra medlemmar, är inte bara en del av vår gemenskap – ni är en del av kärnan i vårt arbete
Hyllning till våra Svenska Krigare – Våra Hjältar i stödet för Ukraina

Tack till alla våra medlemmar

Det är med djup tacksamhet och stolthet vi vänder oss till er, våra Svenska Krigare. Ni, våra medlemmar, är inte bara en del av vår gemenskap – ni är en del av kärnan i vårt arbete, vissa av er är hjältarna bakom kulisserna som gör allt möjligt. Genom ert outtröttliga stöd och engagemang hjälper ni oss att hålla elden brinnande i kampen för sanningen och friheten i Ukraina. Utan er skulle vår mission vara omöjlig.

Sedan starten har Instagram kontot Svenskkrigare_Ukraina och därefter Svensk Krigare-bloggen arbetat outtröttligt för att rapportera om de händelser och realiteter som utspelar sig i hjärtat av Ukraina-konflikten. Vår resa, som började med mig och min schäfer Diezel på plats i Ukraina, som nu har utvecklats till en plattform där vi förmedlar pålitlig information, insikter och analyser till världen, samtidigt så fortsätter vårt arbete med insamlingar och resor till Ukraina för att arbeta på plats.

Det är tack vare er, våra medlemmar, som vi kan fortsätta denna viktiga kamp.

Våra Svenska Krigare och medlemmar är vår ryggrad

Ni har blivit vår ryggrad, våra starkaste stöttare. Genom era bidrag och er tro på vår sak har ni gett oss de resurser vi behöver för att fortsätta sprida sanning och motarbeta propaganda. Varje nyhet och rapport vi sammanställer, varje analys vi gör, varje film vi delar – allt detta sker med hjälp av ert stöd som drivkraft. Ni är inte bara läsare eller följare – ni är medkämpar i kampen för rättvisa och frihet.

Vi vill att ni ska veta att ert engagemang inte bara stöttar vår organisation; det gör skillnad för människor i Ukraina – förvisso kan vi inte hjälpa hela Ukraina, men dem vi hjälper gör skillnad för den lilla människan. Genom ert stöd kan vi nå människor, sprida mer information och fortsätta att kämpa för ett fritt och självständigt Ukraina. Ni är en del av dem som kämpar för rättvisa och frihet, och vi är oändligt tacksamma för er lojalitet.

Så till er, våra Svenska Krigare – från botten av våra hjärtan: Tack. Tack för att ni står vid vår sida, tack för att ni tror på vårt uppdrag, och tack för att ni är de sanna hjältarna bakom vår kamp. Tillsammans kommer vi att fortsätta kämpa, sprida sanningen och stödja Ukraina i dess svåraste stund.

Slava Ukraini och tack till er, våra Svenska Krigare!

Vill du också bli en Svensk Krigare?

Om du delar vårt engagemang för Ukrainas rätt att få vara självständig, tveka inte att ansluta dig. Bli en del av oss och hjälp oss att fortsätta denna viktiga kamp. Tillsammans kan vi göra skillnad – varje medlem stärker vår kamp och vår förmåga att påverka. Bli en Svensk Krigare idag och stå med oss i kampen för Ukraina.

Med djup tacksamhet,
Svensk Krigare

Related news