Nyhet

Trump hotade Putin med en attack mot Moskva

Trump hotade Putin med en attack mot Moskva om han fortsatte sin aggression mot Ukraina.
Trump hotade Putin med en attack mot Moskva

Trump hotade Putin med en attack mot Moskva om han fortsatte sin aggression mot Ukraina. Den tidigare amerikanska presidenten sa detta själv i en intervju med The Wall Street Journal.

”- Vladimir, om du går efter Ukraina, kommer jag att slå dig så hårt att du inte ens kommer att tro det. Jag kommer att slå rakt i mitten av jäkla Moskva,”

sa Trump.

Han tillade att han egentligen inte skulle vilja göra det eftersom han och Putin är ”vänner”, men enligt honom skulle han ”inte ha något val.”

Självklart försöker Trump vinna fler röster från människor som inte gillar Putin och stödjer Ukraina. Det är den enda anledningen till denna intervju.

Självklart, har vi inga bevis på att han har sagt detta direkt till Putin, detta är något Trump själv påstår. Men det räcker med att han ändå har sagt det i en större intervju med tidningen The Wall Street Journal. Detta blir ett direkthot mot Ryssland och Putin. Trump förstår detta, han förstår att han har hotat Putin och vilka konsekvenser det kan medfölja, dvs ingenting.

Jag har hela tiden påpekat att Ryssland och Putin inte ska vara säkra på att de drar fördel av om Trump vinner valet i USA. Snaran kan istället dras åt runt Putins hals, om Trump tar över posten som USAs president.

Related news