Analys

USA har infört ologiska restriktioner kring användningen av västerländska vapen

USA har infört en massa restriktioner kring användningen av västerländska vapen som är förvirrande och ologiska.
USA har infört ologiska restriktioner kring användningen av västerländska vapen

Jänkarna (och tillsammans med tyskarna) har upprättat en absurd uppsättning av restriktioner som helt enkelt inte är logiska. I enkla termer, är allt i det ockuperade Ukraina tillåtet att attackera, med vilka vapen som helst.

Allt i Belgorod Oblast dvs i Ryssland, kan beskjutas med vad som helst förutom med ATACMS.

Alla oblast-områden, som gränsar mot resten av Ukrainas gräns mot Ryssland, det vill säga Sumy/Cherniv-områdena, får inte beskjutas alls, även om ryska styrkor potentiellt samlas i dessa områden?

Ukraina får inte heller beskjuta regionerna bakom Donbas/Luhansk eller Krasnodar vid motsatta sidan av Kerch-bron. Detta är helt galet! Antingen får man slå mot Ryssland eller så får man det inte? Med tanke på att Krim, Donbas, Luhansk och Zaporizja redan (enligt ryska ögon) är en del av federationen, efter deras olagliga annektering 2022, så är Ryssland enligt rysk perspektiv redan beskjutet av västerländska vapen, vilket gör restriktionerna meningslösa.

Att begränsa detta vid denna tidpunkt är helt enkelt meningslöst när man redan har etablerat principen om att slå mot Ryssland, oavsett var eller med vad. Amerika behöver akut rätta till denna situation.

Kaos inom pilotutbildningarna

Och när vi talar om saker som behöver rättas till! Har en bisarr situation uppstått angående F-16 utbildningen av ukrainska piloter.
Britterna genomförde grundutbildningen, fransmännen genomförde den andra nivån av grundutbildning. Amerika ska avsluta den fullständiga utbildningen för själva planen i Nevada. 30 piloter är redo att avsluta sin utbildning.
Amerika har nu medgett att det bara har 12 platser att erbjuda på den tillgängliga kursen. Jag personligen finner det häpnadsväckande hur oorganiserat och patetiskt USA framstår när det till synes inte kan organisera något som har varit enormt viktigt och planerats i flera månader i förväg!

President Zelensky har krävt att USA måste snabbt åtgärda detta.

Related news